Kommande

Skåpesund 6

Mjörn, Tjörns kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
116 m²
Tomtarea
600 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
21 306 kr/år
Kommande

Denna villa i Skåpesund ligger i det perfekta läget för dig som vill ha nära till havet. Ett stenkast från dörren har du tillgång till båtplats och privat badplats vid flytbrygga. I det 28 kvm stora uterummet med vattenburen golvvärme, får du också möjlighet att uppleva det vackra havet under de lite kallare kvällarna. Samtidigt har du också flera uteplatser att sola och äta på under de varma sommardagarna.

När du går in i huset möts du direkt av en ljus och luftig hall med bra förvaringsmöjligheter som sedan går vidare till det öppna vardagsrummet som också har högt i tak. Den ena väggen är av glas med dörrar ut till de härliga uterummet vilket ger en känsla av att inne blir ute och rummet känns större och ljusare. Vardagsrummet har en öppen spis vilket hjälper till på traven för att få till den där riktigt mysiga känslan. Både kök och vardagsrum är målat med kalkfärg och har infällda spotlights i ryggåstaket. På andra sidan av hallen finns två av sovrummen, båda med stora fönster och bra ljusinsläpp. I anslutning till hallen finns ett fräscht badrum med vitt & grått kakel. Det finns både dusch och toalett.

När du kommer in till vardagsrummet ligger havet framför dig och till vänster ligger det unika köket som även det stärker den härliga västkustkänslan. I köket finns det generöst med arbetsyta på bänkskivor samt ett stort skafferi med mycket möjlighet till förvaring. Den direkta anslutningen till matsalen ger bra möjligheter till socialt umgänge även när maten håller på att lagas. Från matsalsfönstret har du den vackra havsutsikten. De fönster som är placerade i anslutning till taket ger ett härligt ljusinsläpp.

Det stora sovrummet har även högt i tak och visar de vackra takbjälkarna för en mysig känsla. Från sovrummet kommer du direkt in i det större badrummet med badkar har även kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Anna-Karin Vernberg

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Anna-Karin Vernberg, Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund
+46703814402

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.