Svartsbovägen 5

Mo, Ockelbo kommun Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 977 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
27 200 kr/år

Välkommen till denna mysiga villa i Mo! Villan är belägen på en trevlig trädgårdstomt och på tomten finns även ett rejält dubbelgarage, ett isolerat gästhus med sovloft samt en vedbod. Villan har ett nytt kök samt ett nytt badrum, båda renoverade under 2020. Ny avloppsanläggning som blev klar november 2020. På entréplanet har renovering skett 2021 med nya golv i största delen samt nya ytskikt på väggarna, ny kamin installerad under 2021. Vägg har rivits för att skapa ett större vardagsrum 2021. Möjlighet till tillträde omgående.

På entréplan möts du av en välkomnande hall med ett flertal garderober för klädavhängning. Sedan leder hallen in till det härliga köket med gott om utrymme för köksförvaring. Efter köket finns sedan allrum med plats både för matplats samt sällskapsutrymme, här finns också den värmande kaminen samt utgång till altan. Utöver detta finns ett sovrum, en tvättstuga samt det renoverade duschrummet.

På övre plan möts du av ett rymligt allrum med gott om utrymme för sällskapsmöblemang eller ytterligare sängplatser vid behov. Här finns också praktiska förrådsutrymmen. Sedan finns också det andra sovrummet med inbyggda garderober.

Lantligt läge men ändå närhet till det mesta. Knappt 4 kilometer till närmsta badplats vid mysiga kvarndammen. Lite drygt 8 kilometer in till centrala Ockelbo med ett flertal butiker.

Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakta mäklaren

Sara Molin

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Sara Molin, Fastighetsbyrån Sandviken
072-402 67 98
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas