Blåbärsvägen 8

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
828 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
42 670 kr/år

På vackert uppväxt trädgårdstomt i lagom storlek ligger denna välskötta bostad med vidbyggt varmbonat garage. Här på Jugasåkern bor familjen tryggt och lekplatsen finns endas en stenkast bort med gott om yta för barnen att springa av sig.

Trädgården erbjuder flera härliga sittplatser att avnjuta både sol och skugga, eller varför inte ta ett dopp i spabadet under en stjärnklar himmel. Bostaden välkomnar in i en stor entréhall där man öppnat upp vägg mot ett tidigare sovrum vilket resulterat i ett stort kapprum, perfekt att gömma undan familjens alla skor och ytterkläder. Är behovet istället fler sovrum kan detta med enkelhet återställas. Modernt och praktiskt kök renoverat 2017 med gott om förvaring och arbetsytor och en rymlig matplats med utgång till altanen på framsidan. Vidare finns på entréplan även duschrum, vardagsrum samt ett sovrum. På övre plan återfinns en möblerbar hall, två sovrum, ett badrum renoverat för ca 15 år sedan samt en större klädkammare som även skulle kunna nyttjas som mindre barnrum/gästrum.

På tomten finns förutom bostadshuset en trevlig friggebod som nyttjats som trädgårdsförråd samt ett växthus. Robotgräsklippare finns installerad och delas med grannen och på området har man dessutom gemensamt dragit upp älvvatten, perfekt för tex trädgårdsbevattning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro

Kontakta mäklaren

Sofie Källman

Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
Mäklare Sofie Källman, Fastighetsbyrån Gagnef/Vansbro
070-395 87 60

Visningstider

  • 4
    dec
    Sön 4 dec kl. 12:45–13:15
    Anmälan krävs. Fyll i anmälan direkt via hemsidan eller kontrakta ansvarig mäklare, välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas