Nordanbyvägen 42

Mockfjärd, Gagnefs kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 450 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 039 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Energiklass
B
Driftkostnad
47 986 kr/år

Nu erbjuds ett mycket prisvärt, välskött och inflyttningsklart villaboende med gångavstånd till affär, restaurang, skola/förskola och kommunikationer!

Bostaden, som är en trivsam villa i 1,5 plan med källare, har 4 rok och lämpar sig bra för både det lilla och stora hushållet.
På entréplanet finns en tillbyggd entréhall, inre hall, badrum, sovrum 1, stort vardagsrum/matrum med utgång till en veranda (här finns möjlighet att göra ett extra sovrum), samt kök med matplats. En trappa upp hittar du en hall med förråd, ytterligare två sovrum, samt wc/duschrum.
I källaren finns pannrum, renoverat wc/duschrum med tvättmaskin och en trevlig bastu, gillestuga, gästrum, samt rejäla förrådsutrymmen. Ett hem som är flexibelt och inte lämnar mycket kvar att önska!

Fastigheten har en lättskött trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för lek, trädgårdspyssel och utekvällar på altanen i goda vänners lag. Här finns ett fristående garage och en redskapsbod. Gräsmattan sköts bekvämt av en robotgräsklippare och sommartid kan du sköta trädgårdsbevattning genom samfällighetens egna älvvattenpump.

Nordanbyn är ett lugnt och tryggt bostadsområde utan genomfartstrafik där det mesta av service finns på gångavstånd. Endast ett stenkast bort finns en restaurang och en busshållplats där alla passerande bussar stannar och den lokala ICA-affären går du till på 5-10 minuter. Mockfjärdsskolan. som ligger på andra sidan ravinen, erbjuder både förskola och grundskola åk F1-9, perfekt för dig med barn i skolåldern då barnen kan gå den korta biten via cykelvägen, från hemmets dörr, till skolans entré! På skolområdet ligger också en hockeyplan och sporthallen för den aktive, samt Familjens Hus med MVC, BVC och öppen förskola. Från fastigheten är det smidigt pendlingsavstånd till det mesta i länet. Genom att bo med detta läge kan familjen spara både tid, energi och miljö.

Bostaden är besiktad med gott resultat för försäkringen Varudeklarerat och besiktningsprotokoll från Anticimex kommer att finnas tillgängligt på visningen.
Välkommen med din visningsanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Christofer Cederberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kontakta mäklaren

Anna Björklund Pettersson

Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
Mäklare Anna Björklund Pettersson, Svensk Fastighetsförmedling Gagnef
0735327676

Visningstider

  • 4
    okt
    Ons 4 okt kl. 16:00–16:45
    Vänligen anmäl dig via mäklarens sida. Visas även efter överenskommelse - kontakta mäklaren!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas