Näs Skogsholm 1

Moheda, Alvesta kommun Se på karta

1 795 000 kr

2 100 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
63 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
5 780 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
36 025 kr/år

Varmt välkomna till Näs Skogsholm 1 och denna idylliska fastighet med stor tomt och ostörda läge. Bostaden lämpar dig ypperligt för både fritids- och permanentboende och där vänner och familj på besök får ett eget hus vid övernattning. Utöver boningshus, gäststuga finner vi verkstadsbod, redskapsbod samt stort garage med carport, plats för två bilar. Några få kilometer från bostaden ligger badsjö med badplats och på tomten växer diverse fruktträd, plommon, äpple och körsbär. Under varmare sommardagar kan ni svalka er i uteduschen på baksidan med både varmt och kallt vatten.

Vi kör på grusvägen in och parkerar bilen, kliver ut och möts av det röda huset med vita knutar och dess kompletteringsbyggnader runt om. Hallen i bostadsbyggnaden är öppen och välkomnande med avhägningsyta längre fram i passagen. Till höger ansluter köket med vedspis och gott om plats för matgrupp. Till vänster om hallen öppnar det stora vardagsrummet upp sig med den vackra kakelugnen centrerat i rummet. Från hallen nås vi även passage rakt fram med garderober och som sedan ansluter till tvättstuga och utgång till altanen. På övre plan finner vi bostadshusets två sovrum samt badrum.

I gäststugan får gäster ett eget hus att nyttja vid besök. Här finner vi stort vardagsrum, kök med kokvrå, sovloft, wc med mulltoa (Stenkista till handfatet) och stor inglasad altan med möjlighet till umgänge. Idag finns inget vatten utdraget till gäststugan men möjligheten finns.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Emma Ragnerby

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Emma Ragnerby, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46728541471