Nyproduktion

Byvägen 6

Mölnlycke, Härryda Se på karta

7 885 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
149,2 m²
Biarea
34,4 m²
Tomtarea
1 041 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

Centralt i Mölnlycke med ett fantastiskt läge på en lugn återvändsgata planeras uppförande av en välplanerad villa från Varbergshus. Huset är totalt 183,6 kvm, varav biarean utgör 34,4 kvm. Vi välkomnas av en fin entré med tak och i hallen kan vi gömma kläderna bakom en stor skjutdörrsgarderob. Vidare har vi klädkammare, klädvårdsavdelning samt två bra sovrum.
Helkaklat badrum med fönster för fint ljusinsläpp. Praktiskt med eget garage sammanflätat med huset.

På övre plan möts vi av ett luftigt vardagsrum med ljusinsläpp från flera väderstreck. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats samt altandörrar som tar oss ut, b la till den härliga balkongen. Köket är från välkända Marbodal med maskiner från Siemens. Stort skafferi i anslutning till köket och goda arbetsytor känneteckna denna yta. På detta plan kan föräldrarna husera fritt med sovrum och dess tillhörande klädkammare. Helkaklat badrum med inredning från Svedbergs.

Huset har en mycket bra placering med sitt höga och fria solläge mot syd/väst, här har man sol från morgon tills den går ner i väst. Uteplatsen i söder uppe på berget kommer att vara en grusad yta där man som köparen kan välja att t.ex. lägga trall vid önskemål.

Här njuter ni av känslan av nytt! Att vara de första som flyttar in, vara med och påverka från start och få det på ert sätt. Som köpare åtnjuter ni möjligheten att träffa en "materialvalsrådgivare" som är behjälplig vid val av invändiga material. Ta också med alla andra fördelar med nybyggnation i era beräkningar så som tex låga uppvärmningskostnader, lite underhåll samt 0kr i fastighetsskatt från det året huset står klart och de kommande 15 åren.

På Byvägen 6 bor ni mycket nära busshållplats för buss mot Mölnlycke centrum och Mölndal, samt nära skola och förskola. Tomten kommer att grovplaneras.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Mölnlycke – Härryda