Tamburinvägen 6

Mölnlycke, Härryda kommun Se på karta

7 275 000 kr

7 900 000 kr -8 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
751 m²
Byggår
1991
Antal besök
5 131
Dagar på Hemnet
29

Huset har många av de grundkvalitéer man kan önska sig såsom bra sociala ytor, lättskött tomt och möjlighet till hemmakontor. En stenlagd infart med dubbelgarage. På långsidan finns en härlig uteplats som erbjuder trevliga sommarkvällar och även höst och vår med familj och vänner. Ett bra tillfälle att förvärva denna fina fastighet för det sköna livet med hela familjen och alla vännerna där man lever ett bekvämt och aktivt liv med flera friluftsområden inom räckhåll. Här kan ni bo och trivas i många härliga år framöver!

Entréplanet är trivsamt och inger en känsla av rymd, här finns det gott om plats för förvaring i form av tre praktiska garderober samt en walk in closet. Villans entréplan disponeras av sovrum, en välutrustad tvättstuga, badrum samt två förråd.
Första sovrummet nås från hallen, som är väl tilltaget i storlek som ger goda möbleringsmöjligheter. Hemmets tvättstuga är välutrustad med tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt gott om förvaringsskåp. Garaget ligger vägg i vägg och nås praktiskt från tvättstugan. Vidare finner vi villans första badrum vilket är av äldre standard med wc, duschhörna samt handfat. På detta plan finner vi även två stora förråd.

En trappa upp når vi ett luftigt sällskapsrum med utrymme för matsalsbord, ett praktiskt tilltaget kök, sovrumsavdelning med två sovrum, samt badrum med dusch, wc, elektronisk handdukstork med en rymlig kommod med tillhörande skåp.
Här bor man bekvämt med närhet till affär, skola, förskola, allmänna kommunikationer och inom gångavstånd nås Wendelsberg naturområde med elbelyst motionsspår, bad samt fantastiska natur och strövområden.

Sammantaget är detta en trivsam villa, där man har en väl genomtänkt planlösning - perfekt för den sociala och aktiva familjen. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Välkommen till en utmärkt familjevilla i trevliga Mölnlycke!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
Mäklare Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
0708832061

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.