Vacker villa i Moraira

Moraira,

439 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Oklanderligt renoverad villa belägen i änden av en återvändsgränd intill en grön zon. Belägen i Villotel, ett bostadsområde i utkanten av Moraira, 3.6 km till strand och Morairas centrum och med bara 1 km till ett shoppingcenter.

Villan är renoverad med kvalitet i varje tum och inredd med möbler, huvudsakligen i ek. Infart via grindar med automatik, parkering för flera bilar och ett garage med elstyrd dörr. Uppgång till villan via trappa. Nedervåningen har en planlösning med hall, matplats, ett förstklassigt och fullt utrustat modernt kök med bland annat Silestone bänkskivor och Bosch vitvaror.

Vidare en Master Svit, stora sovrum med privat terrass, ett omklädningsrum och ett stort badrum med både bad och duschkabin samt ett förrådsutrymme.

På övervåningen här hittar du ett stort vardagsrum med braskamin, tre sovrum, två duschrum, tvättrum och en terrass med segeltak och slutligen en terrass med ett vidsträckt panorama över de omgivande bergen.

Det är här man kan njuta som bäst av solnedgången. Externt finns en stor poolterrass med en soluppvärmd 8 x 4 m pool och pooldusch. Vidare en terrasserad medelhavsträdgård och ytterligare terrasser.
- Nyckelord:
- Lugnt och bekvämt läge
- Rymligt vardagsrum med panoramautsikt
- Vacker interiör
- Energieffektivitet med solvärmt varmvatten och pool
- Luftkonditionering
- Centralvärme/gas
- Vedspis
- Larm och ADSL
- Dubbelglasade PVC-fönster med myggfönster
- Elstyrda och manuella fönsterluckor
- Säkerhetsgaller
- Ljudisolerat musikrum utanför garaget
- En vacker villa till ett reducerat pris.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
270 m²
Antal rum
4 rum
Räkna på boendet

Statistik

95
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 45 dagar sedan, den 12 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips