Oxbergsvägen 36

Morkarlby, Mora kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
3 707 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Driftkostnad
38 001 kr/år

Nu saluförs denna tvåplansvilla med ett centralt läge!

Här kommer du till en villa om 130 kvadratmeter fördelat på entréplan, ovanvåning samt källare i suterräng. På entréplan finner vi hall, kök, sovrum, vardagsrums samt toalett. Från hallen nås ovanvåningen som har likande planlösning som entréplan. Även här finns ett kök, sovrum, vardagsrum och toalett. Att det finns två kök gör det möjligt för uthyrning om man så önskar. I källaren finns gott om utrymme för förvaring och här är husets primära uppvärmningssystem den vattenburna jordvärmepump som installerades runt 2012. Det går även att komplettera uppvärmningen med vedeldning samt direktverkande el. Vidare i källaren finns en snickarbod, matkällare samt ett badrum med dusch och toalett. Från källaren finns utgång till gräsmatta.

Fastigheten mäter hela 3707kvm. Utöver bostadshuset finns ett garage kombinerat med förråd, gräsklipparbod och jordkällare. Här finns också två inredda gäststugor där båda har el, även här finns uthyrningsmöjligheter.

Precis utanför knuten görs Vasaloppsspurten upp då det är ca 1,5 km till centrum och målet. Hemulån slingrar sig nedanför slänten till huset och du kan höra jublet från fotbollsmatcherna på Prästholmen om du är ute på gården.

Välkommen med din intresseanmälan!
Victor Gustafsson | [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Andreas Timfält, Husfoto
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922