Mörtestad Fredrikslund 1

Mörtestad, Gullspångs kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Tomtarea
1 268 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
32 270 kr/år

I utkanten av trevliga Gullspång finns nu idylliska Mörtestad Fredrikslund 1 till försäljning! Här möts du av ett modernt och smakfullt boende i lugna neutrala färger. Här kan du faktiskt bara stiga in genom ytterdörren och börja trivas! Denna upprustade bostad om 103 kvm rymmer 4 rum och kök varav två till tre sovrum. Nuvarande ägare har använt huset som fritidsboende men bostaden innehar alla de bekvämligheter för att även nyttjas som permanentboende.

Den stora trädgården blir sådär härligt lummig under sommartid som en trädgård ska vara på landet, här finns dessutom ett rymligt garage med plats för förvaring, förråd och också en fin jordkällare. Lägg dig en stund i hängmattan och känn hur alla måsten försvinner när du lyssnar på fåglarnas kvitter.

I Mörtestad bor du lantligt men bara några få minuter från Gullspångs centrum där du hittar all den närservice som vardagen kräver såsom matbutik, bensinmack, restauranger, apotek, vårdcentral, sportanläggningar etc. Härifrån är de heller inte långt varken till bad i Vänern eller Skagern eller varför inte uppleva den vackra naturen till fots. Här finns något för alla!

Missa inte chansen om detta idylliska boende, välkommen att anmäla till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Kontakta mäklaren

Sanne Skartnes

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
Mäklare Sanne Skartnes, Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång
0046723096417
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas