Vittseröd 426

Munkarp, Höörs kommun Se på karta

1 695 000 kr

1 895 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 275 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
32 464 kr/år

På denna rofyllda plats som skapad för avkopplande stunder erbjuder Vittseröd 426 ca. 80 välutnyttjade kvadratmeter och gammaldags charm i drivor. Inbäddat i grönskande skogsomgivningar på ett lugnt och avskilt läge finner vi det klassiskt rödmålade torpet med vitmålade detaljer och vasstak. För dig som söker ett åretruntboende omgivet av lugn eller som det perfekta fritidsboendet för dig som kanske bara längtar bort ett slag. En väg kantad av skog och öppna fält leder fram till huset. Utanför möts vi av en singelklädd gång som avgränsar mellan blomstrande trädgårdsland och leder oss fram till ett trädäck i sydvästläge som ramar in husets framsida. Med det prunkande trädgårdslandet precis utanför dörren skördas enkelt egenodlade rabarber, grönsaker och frukosttillbehör.

Husets entréplan rymmer kök, vardagsrum, badrum och sovrum. I varje rum finns vackra detaljer som bidrar till husets charm. Från exponerade takbjälkar och rustika brädgolv till den mysiga och dekorativa kaminen framför blottlagd tegelvägg som värmer mitt i det öppna vardagsrummet. En genomgående färgpalett i naturnära pastellgula och gröna nyanser knyts ihop i den blomstrande tapeten som pryder köksväggen. På ovanvåningen är det fantasin som sätter gränser. Direkt ovanför trappen finns möjlighet till ett extra krypin. Ett perfekt lekutrymme för barn med dess mysiga vrår och vinklar eller som klädkammare med stilren, platsbyggd förvaring? Det öppna rummet intill är förberett med möjlighet att dela av med en praktisk liten toalett mellan ytorna. Utrymmet kan med enkelhet delas upp för att nyttjas som fler sovrum eller allrum.

Här fylls dagarna enkelt med aktiviteter! På cykelavstånd finns Rönne Å med fiskemöjligheter och med kanotuthyrning i Stockamöllan. Huset ligger dessutom på ett perfekt pendlingsläge i hjärtat av Mellanskåne. Härifrån nås både tågstation i Höör och Stehag med bil på ca. 10 minuter och busshållplatsen i Hasslebro finns på cykelavstånd ca. 2 km från bostaden. Från både Höör och Stehag erbjuds avgångar för vidare färd med direkttåg mot Malmö i söder och Kristianstad i norr flera gånger i timmen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höör

Kontakta mäklaren

Rebecca Ljungdahl

Bjurfors Höör
Mäklare Rebecca Ljungdahl, Bjurfors Höör
0701641985