Ängsvägen 2

Munkedal, Munkedals kommun Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Tomtarea
904 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
30 704 kr/år

Välkomna till Ängsvägen 2 i Bohuslän och denna välvårdade 1-plansvilla. Här bor man insynsskyddat på en lugn återvändsgata fri från störande genomgångstrafik. Dessutom finns det en båtplats nere vid sjön som ingår i köpet (Dale båtförening). Gäststuga för övernattande gäster. Möjlighet till fiberanslutning då fiberkabel är dragen i närhet av tomtgränsen.

På entréplanet välkomnas ni av en ljus och öppen hall som tar er vidare till den härliga öppna planlösningen. Ett smakfullt kök med matplats, det härliga vardagsrummet som sedan leder ut till den stora altanen i bra solläge. På detta plan finner ni också en ljus och fin toalett.

Vidare ner till källarvåningen har ni en rymlig hall, förråd och det stora kaklade badrummet med golvvärme. I badrummet finns god plats för tvättmaskin m.m. På detta plan finner ni också de tre välplanerade sovrummen.

Omgivningarna vid Ängsvägen är ljuvliga med närhet till fin natur, hav och båtliv samt endast 15 minuters bilfärd till Torreby Golfklubb för den golfintresserade.
Munkedal centrum och Munkeland nås med endast 5 -10 minuters resväg som erbjuder utmärkt närservice i form av matbutiker, vårdcentral, banker, restauranger samt diverse affärer. Även för- och grundskolor, ishall och goda kommunikationer erbjuds via buss eller tåg från stationen mitt i centrum. För den som pendlar tar man sig snabbt ut på E6:an i riktning mot Oslo i norr eller Göteborg i söder (ca 50 minuter). Grannkommunen Uddevalla nås inom inom dryga halvtimmen med bil där även Torp Köpcentrum är ett populärt stopp på vägen med ca 80 butiker som erbjuder allt inom fack- och dagligvaruhandel.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Munkedal

Kontakta mäklaren

Peter Cederbjer

Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
Mäklare Peter Cederbjer, Svensk Fastighetsförmedling Munkedal
+46762130754