Skärvhem 12

Munkedal Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Tomtarea
1,6 ha
Byggår
1920
Driftkostnad
43 661 kr/år

Har ni länge sökt efter en mindre gård med möjlighet till djurhållning har ni äntligen chansen! Mellan Hällevadsholm och Dingle erbjuds nu denna hästgård med boningshus om 4 rok, gästhus med sovrum, pentry, badrum och bastu, stort garage samt stall med tre boxar, rymlig sadelkammare samt loge. För er som rider finns paddock precis bredvid huset, möjlighet till stora hagar på fastigheten samt bra ridvägar i området!

Huset har på senare år förbättrats med bl.a. ytskikt, kök, braskamin, luftvärmepump och nya fönster. På entréplanet finner ni hall, kök med anslutande matsalsdel samt vardagsrum med utgång till trädgård där ni även har ett värmande spabad som följer fastigheten. Vidare till övre plan finner ni förråd, badrum samt två sovrum. För de större familjerna är gästhuset ett bra komplement som även har anslutande förråd och vedbod.

Från fastigheten har ni närhet till fin natur med gång och ridvägar. Centrala Dingle och Hällevadsholm med matbutiker, pizzerior och allmän service nås med endast ett par minuter med bil, även E6an och dess goda pendlingsmöjligheter som snabbt tar er söder mot Uddevalla och Göteborg eller norr mot Strömstad och Oslo.

Välkomna att anmäla intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla