Kommande

Fjällbräkenvägen 3

Näsfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Byggår
2022
Kommande

I direkt närhet till Näsfjället har ni nu chansen att köpa en fjällstuga som ligger nära både längd- och skoterspår. Stugan har ett allrum med underbar utsikt som är öppet mot ett exklusivt kök med vinkyl och mysiga spottar. Från masterbedroom har man utgång till en solig altan, även den med fantastisk utsikt. Stugan värms upp med luft-värmepump, kamin, element och el-golvvärme i badrum, hall, förråd och tvättstuga. Masterbedroom har plats för dubbelsäng och de två andra sovrummen rymmer varsin våningssäng. Under huset finns plats för förvaring, även för skotrar.
En gäststuga eller ett garage är förberett - schakt och rördragningar för vatten, avlopp och el och även plintar är klara.
Huset är inte helt färdigställt - vänligen respektera att det är fortfarande en byggarbetsplats och går inte för nära huset för din egen säkerhet, tack. Färdigställandet är planerat under våren 2022. Tillträdet kan ske enligt överenskommelse.

Med ett idylliskt och fridfullt läge har du som älskar lugn och ro, natur och ett aktivt friluftsliv allt som behövs i närheten. På vintern finns det utöver skoter- och längdåkning även möjlighet att åka alpint på Näsfjället, bara 2 km bort när anläggningen är i drift. Området är mycket snösäkert och säsongen är lång. Men även i den snöfria tiden har Näsfjället mycket att bjuda på: närhet till Fulufjällets nationalpark, fina vandringsleder, cykling, bär- och svampplockning, fiske och jakt.
Närmaste affär, bensinstation, restaurang och spa finns i Sörsjön ca 1 mil bort. Till Stötens alpinanläggning och den nya flygplatsen är det bara 4-5 mil, till Sälenfjällen 5-6 mil.

Läs mer hos mäklaren
PI Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Kristin Jauch

PI Fastighetsförmedling
Mäklare Kristin Jauch, PI Fastighetsförmedling
073-84 55 341

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.