Äpplestigen 12

Nässjö kommun Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
150 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
1 225 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
19 302 kr/år

Två våningar klädda i kalksandsten och med tegelfärgad topp smyger fram ur grönskan när du går in på den grusade infarten. Huset är ett rejält bygge från slutet av 1920-talet, och ett välhållet sådant, men med äldre ytskikt. Här får du friheten att sätta din prägel på ditt boende. Huset har tre sovrum, ett där nere och två där uppe, ett kök och badrum på vardera plan och den planlösning, de stora rum och det flödande ljus som är så typiska från denna tid. Här finns stora ytor att umgås på, förvaringsutrymmen lite här och där och en hel källare.

Trädgården är ett härligt kapitel, full av träd och buskar. Ett fint utgångsläge att forma och tämja precis som du vill. Dubbelgaraget tar hand om bilarna, cyklarna och den mekintresserade.
I omgivningen blandas familjekvarter med naturen tätt inpå, och bara några minuters bilfärd nedför backen ligger centrum och mataffärer. Någon minut åt andra hållet finns pendlingsväg och Sörängsområdet med butiker och resturang. Förskola och skola är bara några kvarter bort.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakta mäklaren

Jenny Karlson

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Jenny Karlson, Fastighetsbyrån Nässjö
070-650 79 00