Nyproduktion

Riddarborgen 1

Nässjö kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Nyproduktion

Som vi har väntat och äntligen får vi presentera ett nyckelfärdigt boende i markplan! Dessutom till fasta priser utan budgivning. På fina Riddaregatan presenterar vi stolt dessa 6 friköpta boenden i form av parhus och enfamiljshus. OBS Enbart 4 boenden kvar, nummer 6 och 3 har signerade bokningsavtal. De två villatomterna som finns kan byggas Anebyhus Fokus 133 eller Fokus 110 på. Kontakta mäklare för mer information.

Vi på Fastighetsbyrån förmedlar tomterna och Småländska hem förmedlar dessa välplanerade och påkostade hem med en ofattbart låg månadskostnad! Smidigt och lokalt samarbete som ger dig som kund kontroll och smidighet från avtal till inflytt.

Välutrustat kök från HTH, helkaklat badrum, fina sällskapsytor och lagom stor tomt. Riktigt bra solläge för varje individuell bostad! Välkommen till Kvarteret Riddarborgen och dessa efterlängtade bostäder i ett plan! Modern, tidlös och smakfull inredning tillsammans med en trevlig planlösning.

Helt nyckelfärdiga hus inklusive förråd samt grovplanerad tomt. Carport, altan, gräs, häckar samt marksten är upp till er som köpare och kan samordnas tillsammans med grannar i egen regi. Preliminär inflyttning är planerad till kvartal 3-4 2023 beroende av hur snabbt försäljning och avstyckning är avklarat.

Utöver detta ett energieffektivt hus ger dig en hög levnadstandard och pengar över till annat än boendet. Beräknad energiförbrukning på för byggnaden är 5373 kwh/år. Enbart beräknat på byggnadens förbrukning, inte hela fastigheten. Exkluderat är även hushållsel som varierar i förhållande till antal boende i huset.

Detta är verkligen ett boende för alla lägen i livet. Oavsett om du har vuxit ur ditt gamla hem eller bara tröttnat på den stora villans alla måsten. Ett enklare och bekvämare villaboende än så här går inte att hitta!

Husen kommer med en väldigt trevlig standard (se bilaga under dokument) men givetvis kommer möjligheter att göra tillval finnas.

Upplåtelseform: Äganderätt
Uppvärmning: Vattenburen golvvärme. Frånluftsvärmepump med återvinning.
Märke: Nibe F730
Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Grund: Gjuten betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Liggande svartmålad träpanel
Fönster: 3-glas isolerglas.
Takbeklädnad: Betongpannor
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk ventilation

Steg 1: "Din bostad är bokad"

Signering av ett bokningsavtal där du bokar den bostad du gillar bäst. I samband med detta betalas en bokningsavgift på 50 000 kr.

Steg 2, "Din fastighet är köpt"

Efter att två tomter har blivit 6, bygglovet beviljats och Småländska Hem får lagfart på tomterna upprättas köpekontrakt och köpebrev. Tomten tillträds av er som köpare. Köpeskilling för tomten betalas.

Steg 3, "Ditt hus ska byggas"

När bygglovet är beviljat tecknas ett entreprenadavtal med Småländska hem att uppföra husen. I samband med detta bestäms även eventuella tillval. Man har en avlyftsplan för betalning av bostaden fram tills godkänd slutbesiktning och inflytt. Totalt 7 delbetalningar på vägen till inflytt. Be mäklaren om avlyftsplanen för just din bostad.

Sammanfattningsvis gör man sju delbetalningar tills det att man har nycklarna i handen. Samarbetet i detta projekt med Swedbank gör detta smidigt, enkelt och tryggt. Din personliga kontakt med Andreas Jogenfors, bolånerådgivare på Swedbank i Nässjö gör att hela din resa blir bekymmersfri.

Tecknar du dig för ditt nya boende i Kvarteret Borgen mellan 25/2-25/4 så bjuder Småländska Hem på en installerad och klar robotgräsklippare som bonus!

Gatunummer och namn på gatan är ännu inte fastställt.

Först till kvarn!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakt

Fredrik Bergqvist

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Fredrik  Bergqvist, Fastighetsbyrån Nässjö
073-853 62 64