Tolvans väg 10

Näsum, Bromölla kommun Se på karta

1 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 196 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
24 451 kr/år

Välkomna till Tolvans väg 10 i Näsum!
Här bor du med närhet till allt i Näsum. Skola, förskola och matbutik inom gångavstånd.

Bostaden består av entréplan och källare. Vi välkomnas in på entréplan med rymlig hall och bra avhängningsmöjligheter. Rakt fram ifrån hallen finner vi köket med utgång till uterum och uteplatser på baksidan. Åt höger hittar vi ett stort vardagsrum och till vänster hittar vi ett allrum som tidigare har varit ett sovrum och idag används som tv-hörna. Med ingång ifrån allrummet har vi två sovrum, det större sovrummet har inbyggda garderober och i anslutning till sovrummen har vi ett badrum. Via trappen från hallen på entréplan når vi källaren. Källaren erbjuder mycket plats för förvaring, ett badrum, tvättstuga och två sovrum till.

Fastigheten erbjuder en vacker baksida med uteplats, enklare uterum, fina rabatter och en stor gräsmatta. Det har även byggts en jordkällare i anslutning till utgången ifrån källaren. På framsidan finns en uppfart med singel och en carport med plats för en bil.

Bostaden är besiktigad via OBM-gruppen 2021-11-17, besiktningsprotokollet kommer finnas under dokument när det är klart.
Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Kontakta mäklaren

Wickie Olsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
Mäklare Wickie Olsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
0709-996645