Drommenvägen 23

Nedre Torvalla, Östersunds kommun Se på karta

2 750 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
865 m²
Byggår
1985
Driftkostnad
37 819 kr/år

Välkommen till ett härligt hem i omtyckta kvarter, nära barnomsorg och skolor med flera härliga grönytor inom nära räckhåll. Här bor man tryggt på ett plan med trivsam karaktär av 80-tal som också rymmer mer än man kan tro.

Entrésidan har uppfart och farstukvist under tak och pryds i övrigt av gräsmatta och häck. Hallen är välkomnande med kapprumsdel för ytterkläder. Den inre hallen leder in till sovrumsdelen med tre rymliga sovrum samt badrum med dusch.

I husets andra del ryms ett kök i vinkel med generösa ytor. Bra förvaring och arbetsytor samt stor matplats vid fönster. Via köket nås tvättstuga och bostadens andra badrum, här nås utgång till den inglasade altanen samt ett trädäck med skyddat läge. Här sitter man gärna under vår och sommartid och barnen leker tryggt i den inramade trädgården med fruktträd och gräsmatta. Det rymliga dubbelgaraget nås också via bostadshuset.

I området finns det gott om lekplatser, promenadstråk och skogsvägar att upptäcka. Närhet till motions- och skidspår gör vardagen enklare för den aktiva familjen. Att bo i denna lummiga miljö men samtidigt ha nära till centrum via buss eller med cykel är livskvalité för många.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kontakta mäklaren

Linda Karlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
Mäklare Linda Karlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
072-5060160