Kommande

Skarviksvägen 40

Nedre Valsan, Falu kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
3 412 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
18 909 kr/år
Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Drömmer du om en boende bort från stan med naturen precis utanför dörren? Då är Skarviksvägen 40 ett ställe för dig! Ett härligt och trivsamt hem som passar dig som söker ett lugnt permanentboende eller vill ha ett fritidshus i ett vackert naturområde! Här möts du av en naturskön tomt där du får njuta av bland annat fågelkvitter och en mysig bäck som porlar förbi.

Tomten erbjuder möjlighet till både härliga gräsytor för barnlek och grillkvällar samtidigt som du bor granne med skogen som bjuder på lummig grönska och bärplock. Huset består av 4 rum och kök fördelat på 60+20 kvm med trevliga sällskapsytor för både familjen och gäster att umgås. På framsidan finns det en inglasad veranda där man både kan njuta av soliga sommardagar och lite kyligare höstkvällar. I huset möts du av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett rymligt och socialt utrymme för både bullbak och soffhäng. På entréplan finns även badrum, sovrum och rymlig hall. En trappa upp når du två mysiga sovrum där du från det ena sovrummet tar dig ut på en liten balkong som ger en solig överblick över gården.

Fastigheten ligger beläget i Falu Kommun vid sjön Nedre Valsan, mellan Falun och Borlänge, ca 20 minuters bilfärd till båda orterna. Det finns även fina cykelvägar in till städerna för den som önskar en trevlig cykeltur i solskenet. Önskar du njuta av närområdet så erbjuder finns det både fiske, vandringsleder och badplatser i området kring Nedre Valsan. En tur in till Falun passar dig som söker en kulturrik stad där du hittar bl.a. idrottsanläggningar och Falu Gruva. Åker du åt andra hållet når du Borlänge som erbjuder bl.a. shoppingcenter och Romme Alpin. I både Falun och Borlänge hittar du de flesta förnödenheter och vackra naturområden. De två orterna förbinds av sjön Runn som har ett aktivt fritidsliv både sommar- och vintertid.

Besiktning kommer vara utförd till visning och dolda fel-försäkring tecknas av säljaren.

Flexibelt tillträde.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Falun

Kontakta mäklaren

Alice Gren

HusmanHagberg Falun
Mäklare Alice Gren, HusmanHagberg Falun
0707977662

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.