Kommande

Sandslingan 29

Norra Björksätra, Sandvikens kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
850 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Kommande

Välkommen till Sandslingan 29!

Huset med sina 114 kvm boyta och ytterligare 114 kvm biyta i källarplan bjuder på stora härliga utrymmen för hela familjen. På entréplan finns ett mycket fint kök i öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum, här ges plats för allt från den mysiga familjekvällen till större bjudningar med goda vänner. I andra delen av entréplanet hittar ni tre sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme och stilrena materialval. En trappa ned kommer ni först till en stor gillestuga i vinkel med en trivsam öppen spis. Det stora hobbyrummet kan med fördel göras om till sovrum och här finns också egen entré via garaget, det perfekta tonårsrummet. Badrumsdelen, tvättstugan och relaxdelen är alla helkaklade och självklart finns här också komfortabel golvvärme.

Huset har genomgått omfattande renovering där bl a båda badrummen, gästtoaletten samt tvättstugan och relaxdelen helkakaklades 2020. Samma år dränerades även tre sidor av huset och i hobbyrummet samt badrums-, tvättstuge- och relaxdelen har väggarnas och golvens träreglar ersatts med stålreglar och EPS-betong som är isolerande och släpper ej igenom fukt. EPS-betong lämpar sig också utmärkt under golvvärme. Vattenledningarna i hela huset och delar av elledningarna har bytts ut samt att elskåpet är helt nytt med snabbsäkringar och jordfelsbrytare.

Området är väldigt lugnt och uppskattat av de boende och här finns både affärer och skolor inom bekvämt avstånd. För den motionsintresserade finns den nyöppnade padelhallen samt friidrottsarenan BJ Arena bara ca 400 m bort och elljusspår för både skidåkning och löpning är ett stenkast bort.

Här förbereds för försäljning inom kort så se till att skicka in intresseanmälan så håller vi dig informerad.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken

Kontakta mäklaren

Peter Landström

Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Mäklare Peter Landström, Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
+46703357963

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.