Gäddvik Sandarna 18

Norra Finnö - Gäddvik, Söderköping Se på karta

5 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 859 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
27 466 kr/år
Antal besök
23 422
Dagar på Hemnet
13

Smultronställen som dessa växer inte på träd, och de som finns kommer sällan ut till försäljning. Med det sagt finns här en smått unik möjlighet att förvärva en riktig pärla i området Gäddvik på Norra Finnö i Sankt Anna skärgård. Huset är byggt 2017 med faluröd träfasad, grå fönster och dörrar, ljusgrått tak och plåtdetaljer i aluzink. En material- och färgkombination som trivs riktigt bra ihop. Huset är byggt med förhöjt väggliv och smygar istället för foder och knutbrädor vilket ger en känsla av ladubyggnad.

Huset är högt beläget uppe på berget ca 150 meter från havet med stora fönsterpartier från vilka man har en makalös 180 graders utsikt över vattnet. Altaner och uteplatser i alla olika väderstreck, så både sol och skugga finns alltid någonstans på tomten. På första parkett mot havet finns även en stor vedeldad badtunna i rostfritt stål inklädd i altanen. Huset har en boarea om ca 117 m² och rymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum samt ett sovloft. Tomten består av 1 859 kvm lättskött naturtomt med inslag av bergshällar. Bekvämt nog finns kommunalt vatten och avlopp och driftskostnaderna hålls nere av den effektiva frånluftsvärmepumpen.

Gäddvik är ett mycket trivsamt område med grusade gångvägar genom skogen, badplatser vid strand och klippor. Till fastigheten följer båtplats vid större brygga med y-bommar lugnt beläget inne i skyddad vik. Man har även en sjöbod för förvaring nere vid bryggan.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Finalist

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019