Vila Marim, Mesão Frio

Norra Portugal, Portugal

1 250 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Vingård med magnifikt läge i Vila Marim, Mesão Frio, med fantastisk utsikt över floden Douro och över de egna vinodlingarna. Quintan finns dokumenterad år 1758, i ett befintligt dokument. Tomt om 10,5 hektar varav 9,25 hektar vingårdar, med gräns av tomten bestående av olivträd. En vingård som producerar vin av hög kvalitet och en av de viktigaste producenterna av portvin. Kvaliteten på druvorna beror inte bara på solexponering, på en sluttning i söderläge, utan även plantering på vingården av utvalda och inhemska regionala druvsorter: Tinta Roriz, Tinta Barroca, Touriga Franska, Touriga National och Malvaviafina.
Quintan består av ett skifferhus med 2 våningar, ett torn och källaren som är tillgänglig med 10 cementkar med en kapacitet på 50 fat vin, en byggnad med 4 kvarnar och ett kapell tillägnat S. Lourenço. Denna Quinta och vingård ligger 1 timmes bilfärd från Porto internationella flygplats. Kontakta oss för att köpa vingård i norra Portugal. Vi har ett stort utbud av vingårdar i norra Portugal.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
220 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
10,5 ha tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1758
Räkna på boendet

Statistik

438
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 247 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips