Norrmalm 12

Norrmalm, Arvidsjaurs kommun Se på karta

2 175 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
1 875 m²
Driftkostnad
20 047 kr/år

Har ni gått och drömt om ett boende med sjöläge och egen badstrand, då kan dagen vara kommen. Nu presenterar vi Norrmalm 12, en superfin fastighet med ett riktigt drömläge!
Här från ni en fastighet där man har sandstranden och sjön bara några meter från husknuten. Fastigheten är bebyggd med en huvudstuga som rymmer allt man behöver för ett bekvämt stugliv eller permanentboende. Här finns det fullt utrustat kök och badrum med dusch och tillhörande bastu. Huvudstugan här även en magnifik altan som delvis har tak för dom som behöver skugga när solen gassar på. Vidare på fastigheten finns det ett dubbelgarage på 42 m² och jordkällare.

Norrmalm ligger utmed norra sidan av sjön Långträsket och har därmed ett härligt söderläge ner mot sjön. Långträsket är är beläget längs Silvervägen som går mellan Arvidsjaur och Arjeplog. Sjön ingår i Byskeälvens huvudavrinningsområde och sträcker sig från Allejaurälvens nedersta del och mynnar ut Långträskälven. I sjön planteras det in öring varje år!
För er som söker möjlighet till jakt under hösten så kan vi glädja er med att man kan lösa småviltskortet hos Arvidsjaur Allmänning som förfogar över markområden omkring Norrmalm. Här finns det gott om hare, räv och skogsfågel.

Som ni förstår är detta ett exceptionellt läge för er som söker sjölägen och lägger man till en fräsch sportstuga och fina komplementbyggnader så är det svårt att hitta något liknande.
Norrmalm 12 vill ni inte missa, varmt välkomna till paradiset!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur

Kontakta mäklaren

Daniel Nyström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Mäklare Daniel Nyström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
0960-558 52