Bäckavägen 11

Norrtälje Se på karta

1 950 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
2 174 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2007
Driftkostnad
17 300 kr/år

På en högt belägen och insynsskyddad naturtomt om 2174 kvm ligger detta ljusa, fräscha och vinterbonade fritidshus om 80 kvm med öppen planlösning, fantastisk rymd och härliga glaspartier till den stora altanen i perfekt kvällssolsläge.

Huset som är uppfört 1991 har totalrenoverats de senaste åren och har en perfekt planlösning med tre bra sovrum samt stort loft, badrum och toalett samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med murad öppen spis, taket öppet till nock och stora glaspartier åt tre håll. En stor altan löper längs den södra och västra sidan av huset och bjuder på perfekt kvällssol utan insyn högt över alla grannar. Huset har åretruntvatten, godkänt avlopp och har bredband via fiber.

Den stora fina naturtomten har vacker gles tallskog med mängder av blåbär, lingon och svamp. Här finns även en ordnad uppfart med plats för två till tre bilar samt ett gästhus om ca 10 kvm och ett förråd om ca 10 kvm.

Fint läge i området med bara en enkel promenad till stranden, klipporna och den fina gemensamhetsanläggningen med tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, dusch, toalett och tvättstuga. Här bor man enkelt och bekvämt i ett vinterbonat hus nära havet i ett välskött och välordnat område med midsommarfirande och andra aktiviteter.

Välkommen till Fjällboholmar.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje