3 200 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Köpmanholms Skärgårdsby på Yxlan och detta arkitektritade hus av Jan Gezelius, som byggdes som prisbelönt Posthus av Skanska, med Havsutsikt ut mot vackra Furusundsleden. Nu har du ett enastående tillfälle att förvärva huset vi kallar ”Möjligheternas hus”, dvs en Fastighet vars läge jämte husets planläggning ger dig en unik chans att kombinera boende med en affärsidé. Nu avflyttande boende paret drev framgångsrikt Galleri, Konsthandel, ateljé och skapande av musik mm. Allt i ett. Marknadsförda av det centrala läget med förbipasserande trafik till hela ö-världen. Eller bara bo Fantastiskt!

Fastigheten innehåller 204 kvm med två rymliga sovrum, ett mindre kök med matrum. Ett mellanrum. Duschrum med wc, samt separat wc, ett mäktigt allrum samt ett större vardagsrum med generös takhöjd till nock och höga utsiktsfönster mot Furusundsleden. Från matrummet har du en utgång till uteplatsen med kvällssol och Finlandsbåtar. På tomten finns en grusad infart med plats för åtta bilar. Motorvärmare. Förrådsbod på c:a 20 kvm.

Bostaden har en stor och lättskött tomt om 1.597 kvm med plana härliga gräsytor. En rogivande, trivsam miljö men ändå med närhet till all den service som ett bekvämt boende innebär. En välsorterad ICA butik finns på grannön Blidö. En färja ifrån. Där finns även Vårdcentral, Wärdshus och Kyrka. Men ändå, på 50 meters avstånd från bostaden vid färjläget finns kiosk & närlivs, öppet året runt. Även skola/förskola ligger på gångavstånd från bostaden. Tar du färjan till Furusund, erbjuds en gästhamn, Wärdshus och en båt och bensinmack. På öarna Furusund, Yxlan, Blidö med omliggande öar finns C:a 1.200 permanentbosatta och c:a 20.000 fritidsboende. Företagssamheten är Sveriges största. En ansenlig köpkraft för dem som driver rätt rörelse! Kommunikationer med buss och skärgårdsbåt är frekvent och du når, förutom med bil, Norrtälje på c:a 30 minuter och Stockholm samt Arlanda på c:a 65 minuter. I Norrtälje finns alla typer av större anläggningar såsom ICA, COOP m.fl. Vidare Biltema, Jula, Claes Ohlsson osv. Restauranger av alla de slag. Badhus, Systembolag. Vad du önskar!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
204 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 597 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
55 828 kr/år
Byggår
1983
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Roslagen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grabbholmsvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 200 000 kr
Driftkostnad
55 828 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 571
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 89 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips