Kommande

Trästa byväg 91

Norrtälje kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
2 037 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
32 894 kr/år
Kommande

Välkommen till detta sjönära boende om 119 kvm med öppen planlösning, två sovrum, inglasat uterum, stor altan i västerläge samt bastu. Allt detta på en välplanerad trädgårdstomt om 2037 kvm med garage och carport.

Det rymliga huset håller hög standard och har en öppen planlösning som ger luft och rymd åt de sociala ytorna i kök och vardagsrum. Köket har matplats för 4-6 personer och en fantastisk utsikt över Väddöviken i öster. Vardagsrummet hänger samma med ett allrum/matsal som kan göras om till sovrum. Här finns öppen spis och utgång till det inglasade uterummet med 180 graders havsutsikt. Vidare finns det två väl tilltagna sovrum med ljusa ytskikt och ett badrum med bastu och bubbelbadkar som ger en härlig spakänsla. På altanen i väst finns ett härligt utrymme för umgänge med utsikt över den välordnade tomten.

Den välordnade och insynsskyddade trädgårdstomten bjuder på 2 parkeringsplatser framför garaget med carport. Här finns stora gräsytor och välordnade planteringar med perenner, rosor, syren, vinbär, hallon och ett äppelträd. Stora härliga utrymmen i öster och väster gör att du alltid hittar den optimala platsen.

Vackert läge i lantlig bymiljö med endast 75 m till bad i Väddöviken och möjlighet att hyra båtplats eller ca 900m till det välordnade badet vid Bergby, med motionsspår, utegym, restaurang/café, padelbana m.m. Från huset finns bussförbindelse, på 12 min kommer du till Älmsta som erbjuder välsorterad ICA supermarket, restauranger, skolor, vårdcentral, apotek, m.m. Därifrån kan du ta dig vidare mot Norrtälje på endast 30 min. Det är 9 km till sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, café, padelbana, gästhamn, spahotell samt Eckerö linjen.

Välkommen på visning av detta fantastiska hus.

Kontakta Mäklaren för visning, David Carlsson 070-4107777

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Linnéa Hammarqvist

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Linnéa Hammarqvist, Mäklarhuset Norrtälje
0723817473

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas