Vreta 16

Nynäshamn Karta & restider

4 500 000 kr
VillaVilla

Det är med stor glädje vi nu saluför denna påkostade enplansvilla med fantastisk utsikt över åker och hav. Här kan Ni njuta av svajande fält från altanen samt ta en promenad ner till bryggan där möjlighet till båtplats finns.

Huset är uppfört 2014 och är i grunden ett Skidstahus som ritats om. Genomgående fantastiskt ljusinsläpp och påkostande materialval. Härlig golvvärme som är genomgående i hela huset. Entréhall med intilliggande förvaringsutrymme. Från hallen finns det även ingång till duschrum. Fantastiskt vardagsrum med härlig takhöjd och fint ljusflöde. Här finns mysig och värmande kamin för de kalla höst- och vinterdagarna. Utgång till den väl tilltagna och södervända altanen. Vardagsrummet är delvis öppet mot matplats. Gott om utrymme för mycket stort matbord. Fint och ljust kök från HTH. El finns i plattan för den som önskar installera en köksö. Här finns även en utgång till altanen. Från köket nås tvättstugan där även värmepumpen finns. Här finns även en separat entrédörr. Via köket nås ett av huset sovrum som även kan nyttjas som kontor. I den andra husdelen finns ytterligare tre rymliga sovrum som samtliga har plats för säng och önskat förvaringsmöblemang. I denna del finns det även ett stort badrum med dusch och plats för ett hörnbadkar.

Plan tomt med både stor gräsyta och gott om parkeringsutrymme för flertalet bilar. Fri utsikt över åker och längre bort hav. Perfekta ytor för lek och spring. Här finns det plats för både studsmatta, sandlåda och kubbspelet. Stor och södervänd altan. Del av altanen är även isolerad för den som önskar installera uterum eller liknande. Tujahäck avgränsar mot väg.

Natursköna omgivningar med både öppna fält och skog. Blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Avståndet är ca 17 km till Ösmo och ca 23 km till centrala Nynäshamn.
Buss 856 har hållplats precis invid fastigheten och trafikerar Södra Lisö och Spångbro.

Läs mer om området och VA på: https://www.nynashamn.se/Bygga-bo-och-miljo/Vatten-och-avlopp/VA-plan-for-Nynashamns-kommun/VA-plan-Liso.html

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
153 m²
Tomtarea
2 431 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
24 982 kr/år
Byggår
2014
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Nynäshamn

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vreta 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 500 000 kr
Driftkostnad
24 982 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 782
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 46 dagar sedan, den 4 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips