Häggatan 2

Ödåkra, Helsingborgs kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 648 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
57 681 kr/år

Häggatan 2 är en rymlig villa med en tilltagen och uppväxt trädgård. Här finns gott om plats för en stor familj. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över den omgivande trädgården.

Köket är modernt och välutrustat med alla nödvändiga bekvämligheter. Det erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsytor, vilket gör det till en fröjd att laga mat och umgås. Köket har också en praktisk matplats där familjen kan samlas för att njuta av måltider tillsammans.

På entréplan finns sovrummen, vilka alla är generöst tilltagna och har plats för dubbelsängar och förvaringsmöbler. Det finns också ett badrum. Källaren är av bra storlek och inrymmer ett "gym" och rum som säljarna använder som ett sovrum.

Trädgården runt bostaden är väl omhändertagen och erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation. Den stora uteplatsen är perfekt för sommaraktiviteter och grillkvällar med familj och vänner.

Häggatan 2 har en utmärkt läge med närhet till olika bekvämligheter och service. Det finns flera skolor, daghem och lekplatser inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett populärt område för barnfamiljer. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter med närliggande bussförbindelser och enkel tillgång till motorvägen.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Edison Kuci 076 000 09 19.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Helsingborg

Kontakta mäklaren

Edison Kuci

HusmanHagberg Helsingborg
Mäklare Edison Kuci, HusmanHagberg Helsingborg
076-000 09 19

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.