Enbärsvägen 14

Odensala, Östersund Se på karta

2 400 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Tomtarea
515 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
28 800 kr/år

Vi har nu glädjen att kunna erbjuda er detta populära praktiska bostadshus i barnvänliga Odensala med en planlösning som har gott om utrymme för både familj och vänner. Här bor ni med gångavstånd till både förskolor, skola och allmän service och ni får en rimlig boendekostnad i ert egna småhus.

Bostadshuset har ett kök som genomgående renoverades -11 och har vita tidlösa köksluckor och bänkskåp med lådor samt överskåp som gör att ni har gott om plats för både porslin och köksredskap. Här kommer ni tillbringa mycket tid med era vänner och tillreda härliga middagar. Exklusiv bänkskiva av granit förhöjer känslan ytterligare. Maten kan ni avnjuta på den inglasade altanen som har sol hela dagen och långt in på kvällen till glädje för era gäster. Redan när våren kommer går det att börja använda altanen som står öppen långt in på hösten. Härligt soldäck för varma sommardagar. Tvättstuga med groventré för regniga dagar och leriga små barn. Tre bra sovrum och badrum med dusch. Garage med fjärrstyrd port.

I Odensala trivs barnfamiljer väldigt bra med gångavstånd till både skolor, matbutik och alla klasskompisar. Här är det bara några kvarter till både fotbollsplaner, inomhushall och elljusspår för både sommar och vinterbruk. Bra bussförbindelser och cykelvägar till stadskärnan.

Välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB