Stockholmsvägen 10

Odenslunda/Glädjen, Upplands Väsby kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
1 041 m²
Byggår
1936
Energiklass
G
Driftkostnad
39 529 kr/år

Nu säljs en charmig och rymlig 2-plans villa med källare från nybyggnadsår 1936 i populära Odenslunda där en herrgårdsliknande grind välkomnar dig till Stockholmsvägen 10. Här bor du i ett villaområde med närhet till det mesta. En generös tomt med med plats för många bilar, garage med förråd bredvid, växthus och möjlighet till flera uteplatser på den stora tomten. Här bor du i ett hus där du har de sociala ytorna som kök, matplats och vardagsrum på mellanplan, sovrum och badrum på övre plan och en källarvåning med allrum/gillestuga, förråd, tvättstuga och diverse utrymmen. Huset har idag två sovrum utöver gillestugan men fler sovrum går att få om behovet finns.
Den flexibla planlösningen och möjligheten till separat ingång via källarplan möjliggör en perfekt yta för den egna företagaren eller en uthyrningsdel som kan inbringa många tusenlappar per månad i intäkt.

Odenslunda/Glädjen ligger med ett strategiskt läge i Upplands Väsby - här har du nära till i princip allt - förskolor, skolor, matbutik, kommunikationer (buss och pendeltåg till Stockholm, Arlanda eller Uppsala) och närhet till E4:an som tar dig till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Välkommen till visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Upplands Väsby

Kontakta mäklaren

Kristina A. Guven

SkandiaMäklarna Upplands Väsby
Mäklare Kristina A. Guven, SkandiaMäklarna Upplands Väsby
070 160 0084