Järnblästen 302

Ödsmål, Stenungsund Se på karta

3 850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Tomtarea
1 199 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
33 892 kr/år
Antal besök
10 817
Dagar på Hemnet
21

Välkomna till en trevlig familjevilla med alla ytor samlade i ett plan. Beläget på en tomt om hela 1 199 kvm får ni här ett boende med den härliga kombinationen av att bo i ett barnvänligt område där barnen lär sig cykla utanför dörren, samtidigt som den egna tomten andas lugn och ro med vackra naturinslag.

Boytan på ca 105 kvm inrymmer tre bra sovrum, två helkaklade badrum båda utrustade med dusch, rymligt vardagsrum med utgång till altanen, modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, samt en praktisk tvättstuga. Utvändigt finner ni fina lekytor för barnen, stor altan som badar i sol från tidig morgon.

På tomten finns även carport med uppvärmt förråd samt ett gästhus/studio med många möjligheter, gästhuset används idag som en studio men hade även fungerat utmärkt för en egen liten verksamhet eller övernattande gäster. Stor och lekfull gräsmatta samt härliga uteplatser i olika vädersträck skapar tillsammans en ostörd oas.

Här finner ni välplanerade ytor såväl ute som inne med en planlösning som tillgodoser både rymliga umgängesytor samt trivsamma rum med privat sfär - ett hem för hela familjen att trivas i länge.

Badplats, svamprika skogar och trevliga strövområden finns inpå knuten, här kan du vandra i vacker bohuslänsk natur.
Ödsmål är en populär ort med stor inflyttning som ligger strategiskt bra med närhet till kommunikationer och all service i Stenungsund. Här finns flera förskolor och skola till och med årskurs sex. Du har nära till allt men slipper stressen som det större samhället kan ge.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän