Stripplekärr 306

Ödsmål, Stenungsunds kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 569 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2000
Driftkostnad
55 642 kr/år

Välkommen till Stripplekärr 306! Här bor ni i mysiga omgivningar med grönska och öppna fält utan för fönstret men ändå närhet till Stenungsunds tätort. Bostaden är perfekt för er som drömmer om ert första hus, vill bo på landet eller har ett hästintresse.
Med uteplatser i alla väderstreck kan ni njuta av solen hela dagen och avsluta på balkongen i kvällssolen framför öppna fält och hästhagar. När höstmörkret och kylan kryper på finns den sprakande braskaminen och spabadet på altanen för ett avkopplande dopp.

Bostaden erbjuder bl.a. 2-3 sovrum, helkaklat badrum och en härlig matplats framför stora fönsterpartier och braskamin. Det tidigare uterummet har nuvarande ägare byggt om till ett rymligt och ljust vardagsrum samt adderat en utbyggnad som idag nyttjas som ett tredje sovrum. Balkongen i västerläge är en klar favorit och nås från både kök och vardagsrum.

Trädgården är mysig med dess fruktträd, altaner och hönshus. Nuvarande ägare har ett avtalsservitut på grillstugan ovanför fastigheten.

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stenungsund

Kontakta mäklaren

Sofia Munther

Fastighetsbyrån Stenungsund
Mäklare Sofia Munther, Fastighetsbyrån Stenungsund
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas