Kommande

Olsbacka 90

Olsbacka, Falu kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 247 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
28 291 kr/år
Kommande

VILLADRÖM MED 3,8 METERS TAKHÖJD, NÅGRA FÅ METER TILL SJÖN OCH UTHYRNINGSMÖJLIGHTER

I idyllisk miljö mellan Falun och Borlänge, med närhet till skog och vatten, ligger denna vackra och välplanerade villa omgiven av lummig grönska. Här väntar ett hemtrevligt kök, vardagsrum med kakelugn, rymligt badrum samt tre sovrum. Huset ger en grandios och samtidigt familjär känsla som tillsammans med harmoniska toner och detaljer gett form åt detta hem, som med gammaldags karaktär bryter fint mot moderna kulörer och nutida design. På tomten finns ett mindre hus på 30 kvm med sommarvatten och separat, kök med öppen planlösning mot vardagsrum samt ett sovrum. Perfekt för uthyrningen eller gäster.

Idag väntar en funktionell och trevlig planlösning med ett rejält ljusinsläpp från generösa fönster som vetter ut mot den fina trädgården. Trädgården erbjuder flera ytor för lek och spring såväl som avkoppling. Bärbuskar, äppelträd och växtlighet omger tomten med tillhörande uteplatser. Altanen leder er vidare till den moderna gäststugan om två rum med dricksvatten sommartid och värmande kamin. På tomten återfinns också uppfart, carport samt rymligt förråd.

Olsbacka ligger endast 15 min från Falun och Borlänge. Med endast några få men trevliga grannar blir läget privat och avskilt, men aldrig ensamt. Morgonen spenderas bäst med en kaffekopp och morgondopp i Dammsjön som ligger intill tomten. Aspeboda golfbana ligger 10 min bort med bil. Skola F-6 finns i Aspeboda.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falun

Kontakta mäklaren

Mikaela Höcke

Fastighetsbyrån Falun
Mäklare Mikaela Höcke, Fastighetsbyrån Falun
0730403931

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.