Umbårsvägen 1

Önaheden, Mora kommun Se på karta

3 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
1236 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1981
Energiklass
B
Driftkostnad
27 516 kr/år
Antal besök
2 111
Dagar på Hemnet
4

Nu har du möjlighet att bli ny ägare till denna fina 1-plansvilla på Umbårsvägen 1 på Önaheden. Här bor du i ett mycket trevligt hem fördelat på 128 kvadratmeter med en genomtänkt planlösning.

Bostaden erbjuder tre sovrum samt en härlig social öppen yta mellan kök och vardagsrum. Det är tydligt att köket och vardagsrumsdelen är navet i huset och den givna samlingsplatsen för umgänge. Köket är något utöver det vanliga. Här infinner sig känslan av kvalitet, med bland annat en mycket exklusiv bänkskiva med marmorerad sten, nya vitvaror där frysen har inbyggd ismaskin. Kök och vardagsrum delas av med en stor köks-ö vilket gör att man enkelt kan hänga med i umgänget samtidigt som matlagningen pågår. Från vardagsrummet tar du dig vidare ut på den stora terrassen som ligger i ett sydvästligt läge, perfekta platsen för härliga grillkvällar.

Byggnaden har ett vidbyggt garage som nås från groventrén. Innanför garaget finns ett förråd som gjort om och används som gästrum. Det finns även en vidbyggd carport där det finns plats för upp till två bilar efter varandra, därtill finns förrådsutrymme.

Denna villa passar dig som vill bo lite utanför Mora centrum men ändå vill ha närheten. Området är mycket lugnt och har närhet till Bjäkenbackens skola, dit finns det cykelväg vilket gör detta till en barnvänligt plats. I Östnor finns Mora-Nisses många fina löp- och cykelstigar samt troll och clownstigen för de minsta. Inte långt ifrån fastigheten ligger Kråkberg, med dess fina sandstränder.

Huset värms effektivt upp med bergvärmepump som installerades 2010.
Fiber är installerat.
FTX installerat.
Kommunalt V/A.

Välkommen att boka in dig till visning!

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Victor Gustafsson

Vix Fastighetsförmedling AB
Mäklare Victor Gustafsson, Vix Fastighetsförmedling AB
+46730653922

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.