Utsiktsgatan 3

Örkelljunga kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
724 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
40 600 kr/år

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta tegelvilla med lättskött trädgård i centrala Skånes Fagerhult!

Det moderna köket från -19 skrudat i tidlöst vitt med den fantastiska köksön där hela familjen kan samlas för frukosten är en av villans stora behållningar och när ni istället lagar kvällssupén kan denna med fördel intas vid det stora matsalsmöblemanget i det generösa och ljusa vardagsrummet! Sommartid kanske ni i stället tänder upp grillen och dukar ut för en måltid i uterummet eller på den stenlagda uteplatsen invid trädgården? I entréplanets mer privata del till höger från den rymliga hallen huserar tre sovrum av god storlek tillsammans med badrummet - alltsammans inrymt tack vare det genomtänkta och goda planlösningen.

I källarplan har tonåringen sitt ultimata krypin där den gamla gillestugan har isolerats och inretts till ett mysigt sovrum med plats för både sängen och soffan - den gamla eldstaden blir en snygg inredningsdetalj! Vidare följer toalett, matkällare och förråd innan ni tar en halvtrappa upp till garaget som är av bra villastandard och gör att bilen mår lika bra som ni. Pannrum och generös klädvård rundar av våningsplanet på ett utmärkt vis.

Skånes Fagerhult är en underbar plats för familjen att växa upp i med sin närhet till natur och härliga badsjöar samt sin levande bygd med såväl bra skolgång upp till Åk.6, egen ICA-butik samt bank på promenadavstånd från villan!

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Kristoffer Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Kristoffer Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
0733-53 53 53