Persköp 140

Örkelljunga, Örkelljunga kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
2116 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
23 730 kr/år

I natursköna Persköp finns nu möjligheten att förvärva denna lagom stora tegelvilla!

Söker ni lugnet på landet så är Persköp alltid rätt val med såväl skog som böljande åkrar ständigt i blickfånget och denna gedigna villa placerad på lättskött hörntomt kan nu bli er egen borg i landskapet! Entréplanet erbjuder generösa umgängesytor med såväl vardagsrum som det delvis isolerade uterummet i centrum där ni med enkelhet kan få plats både med möbler som t.ex. biljardbordet. I direkt anslutning följer en väl tilltagen träterrass där ni kan grilla i glada vänners lag med barnen leker på gräsmattan och om sommarregnet kommer kan ni krypa in under den överbyggda delen och fortsätta trevligheterna! Det tidlösa Smedstorpsköket med sina snygga träluckor och vitvarorna medger alla möjligheter att laga till den goda familjemiddagen. Via hallen nås såväl den stilrena gästtoaletten som trappa till det övre våningsplanet och ned till källaren.

På övre plan ligger husets mer privata domäner med hela tre sovrum där familjen kan ta igen sig efter långa dagar i den omkringliggande naturen. I källarplan finner ni husets helkaklade duschrum, pannrum med den effektiva värmepumpen från NIBE, tvättstuga samt matkällaren där ni kan förvara såväl sylten som vinet.

Med såväl bergvärme och brunn borrat -16, låga driftskostnader, fiberanslutning samt att säljaren säkerställer och bekostar ny 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd så är detta ett hem att flytta rakt in och njuta av!

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Kristoffer Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Kristoffer Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
0733-53 53 53

Visningstider

  • 2
    okt
    Lör 2 okt kl. 13:00–13:30
    Bokad visning - max fem sällskap per visning. Välkommen att boka via annonsen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.