Wenner-Grens väg 51

Orust, Orust kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
528 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Energiklass
C
Antal besök
16 251

Välkommen till en stor exklusiv villa med fantastisk havsutsikt, egen båtplats och sjöbod. Mycket välplanerad villa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till både festligheter i stora sällskap och mysiga middagar med familjen. De stora fönsterpartierna och glasade dörrarna ut till villans uteplatser gör rummen ljusa och luftiga, Köket är välutrustat med kyl, frys, diskmaskin, extra bred induktionshäll, varmluftsugn med pyrolysfunktion och mikrougn från tyska premiummärket Neff. Villan har flera exklusiva material så som italienskt kakel, klinkers och mosaik samt ett slitstarkt laminatgolv från Pergo i klass 34.

Här bor du i ett lugnt och tryggt område med gångavstånd till badstrand, bastuflotte, brygga, egen båtplats och sjöbod. Härlig natur och skog i närheten. En aktiv och trevlig hamnförening som bland annat arrangerat bryggfest och golftävling. På bryggan kan en spontan räkfredag med grannarna upplevas under sommarhalvåret. Ca 10 minuter med bil till livsmedelsaffär (Hemköp), service och Svanesunds färjeläge

Villan är besiktad, försäkrad mot dolda fel och energideklarerad - Mer information om det finns hos mäklaren.

BOKAD VISNING - Anmäl dig på mäklarens hemsida CHRISTANDER.se

VÄGBESKRIVNING - Oavsett om du kommer med bil över fastlandet eller med färja från Svanesunds färjeläge så kör Varekilsvägen tills du svänger av in på Stora Halsvägen även om GPS visar annan färdväg.

Läs mer hos mäklaren
CHRISTANDER Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Camilla Christander

CHRISTANDER Fastighetsförmedling
Mäklare Camilla Christander, CHRISTANDER Fastighetsförmedling
+46725-601133

Visningstider

  • 15
    apr
    Lör 15 apr kl. 12:00–12:30
    BOKAD VISNING - Anmäl dig på mäklarens hemsida CHRISTANDER.se VÄGBESKRIVNING - Oavsett om du kommer med bil över fastlandet eller med färja från Svanesunds färjeläge så kör Varekilsvägen tills du svänger av in på Stora Halsvägen även om GPS visar annan färdväg.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.