Oslättforsvägen 216

Oslättfors, Gävle Karta & restider

2 100 000 kr
VillaVilla

Har du funderat på att sommaren 2019 förverkliga drömmen om ett sommarställe ? Har du en längtan till stillhet & avkoppling ? Passa på att ta en titt på en arkitektrenoverad dröm i underbar bruksmiljö i Oslättfors invid Testeboåns naturreservat. Det är svårt att förmedla den känsla som uppstår då man öppnar dubbeldörrarna till den 80 kvm stora salongen - det måste upplevas på plats. Men vi vågar garantera att bästa vilopuls uppnås omedelbart.

Byggnaden med ett urspung som brukssamhällets samlingslokal för festligheter och högtider, har under 2018/19 renoverats med varsam hand med en tanke om att lyfta fram det bästa med husets ursprung i klassiskt 20-tal. Målsättningen under renoveringen har varit att vid en vistelse i bostaden uppleva maximal harmoni och avkoppling.

Renoveringen har föregåtts av noggrann research och genomförts med hantverksskicklighet i centrum - sinne för tidstypiska detaljer, smarta lösningar och genomtänkt färgsättning har därefter karaktäriserat renoveringen. Ta en titt på detaljer såsom höga spröjsade originalfönster med munblåst glas, ryggåstak med minst 3,5 meter takhöjd, ursrungliga päronfoder runt fönster, skjutdörrar till sovrummen, nyslipade och såpabehandlade skurgolv, stort modernt nybyggt badrum - ja ända ner till valet av vägguttag och fasta uttag för laddning av mobiltelefoner. Såklart är alla renoveringar grundligt utförda av hantverkare och väl dokumenterade. Och huset är renoverat för att kunna nyttjas hela året runt.

Byggnaden om 150 kvm omfattar salong om cirka 80 kvm, 2 färdigställda sovrum samt möjlighet till ytterligare 1 sovrum, retro-kök, entréhall samt nyrenoverat badrum. Som köpare har du möjlighet att sätta en sista prägel på huset genom att installera ett nytt kök alternativt uppdatera och renovera det härliga 50/60-talsköket från byggnadens förra renovering. Plus att fundera på hur sovrum 3 ska slutföras.

Beläget cirka 20 min från centrala Gävle i riktning mot Hälsingland erbjuder området en genuin bruksmiljö med trevliga grannar, badplats i byn, samt byns olika evenemang över året såsom loppisar, midsommarfirande, lucia och andra högtider i kyrkan och mycket mer. Ett par kilometer från byn ligger Friluftsfrämjandets verksamhet vid Smörnäs med kanothyra och vildmarksläger för barnen liksom. Eller varför inte paddla till Högbo bruk, fiska, elelr söka tillgång till nåt av ortens jaktlag. Vintertid erbjuder Kungsberget mindre än en timme bort, många bra möjligheter till utförs- & längdskidåkning.

Välkommen att boka visning !

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
150 m²
Tomtarea
2 864 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
27 919 kr/år
Byggår
1927
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Oslättforsvägen 216 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 100 000 kr
Driftkostnad
27 919 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 499
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 28 dagar sedan, den 20 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips