Nyproduktion

Jaktvägen 5

Österåker Se på karta

3 499 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Byggår
2019
Förening
BRF Skärgårdsslänten 1
Om föreningen
Avgift
3 997 kr/mån
Nyproduktion

Etapp 3 erbjuder tillträde från Q3 2021!

Ett modernt boende om 64 kvm boarea samt 6 kvm biarea på övervåningen. Nära hav och natur i omedelbar närhet till skärgården och naturen, med Stockholms storstadspuls endast 25 minuter bort.

Mellan Täby och Vaxholm, återfinns en av norrorts vackraste miljöer. Intill Svinningeudd bildar vattnet och naturen en idyllisk fond för de skärgårdsnära och moderna boenden som nu uppförs. Tillsammans med med Hultman-Vogt arkitekter har vi skapat parhusbostäder, villor och studiohus. Alltsammans ett par hundra meter ifrån skärgårdsvattnet. Till projektet kommer ett poolområde med stor altan att uppföras. Poolområdet kommer även förses med ett bastuhus med en rymlig bastu och omklädningsrum. För dig som vill åt den lugna tillvaro som skärgården erbjuder men samtidigt till Stockholms innerstad, så erbjuder Brf Skärgårdsslänten 1 just precis detta.

70 kvadratmeter fördelat på 4 RoK skapar ett klimatsmart och yteffektivt boende. Vackra naturtomter med finplanerade gräsmattor omsluter dessa modernt designade trähus. Villorna har en privat uteplats med möjlighet till altan, en parkeringsplats samt ett privat förråd.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker