Svavelsövägen 28

Rydbo Saltsjöbad / Svinninge, Österåker Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
2 170 m²
Byggår
1972-2017
Driftkostnad
36 919 kr/år

Klimatsmart boende!

1. Solanläggning (mikroproducent av förnybar el)
2. Värmepump (sparar el)
3. 2st. Moderna braskaminer (sparar el)
4. Gott om mark för odling
5. 2st. Uthyrningsbara stugor

Unik möjlighet för dig som vill bo billigt eller t.o.m. gratis. Minska dina boendekostnader med solpaneler som ger en besparing på elräkningen, cirka 12.000kr/år och även 2st. fullt utrustade gäststugor som kan hyras ut.

Med ett mycket bra läge i Rydbo Saltsjöbad ligger denna fina fastighet med ett fantastiskt solläge och uppvuxen och lummig trädgård som ger ett bra insynsskydd. Tomten är plan med sol hela dagen. Totalyta inkl. båda gästhusen är 152 kvm.

Området är naturnära och det finns flera badplatser på gångavstånd och närhet till båthamn (möjlighet till båtplats). Rydbo Saltsjöbad har ett mycket attraktivt läge med närhet till ytterskärgården men även centrala Stockholm. Med bil tar det ca 20 min in till Roslagstull. På Svavelsövägen 28 bor man med direkt närhet till havet och naturen och gångavstånd till härligt havsbad.

Stamfastigheten har genomgått en omfattande renovering och utbyggnad samt erbjuder renoverat kök av märket Electrolux med golvvärme och köksö. Även stor intilliggande matplats med burspråk och härlig braskamin (Nordpeis). Genomgående exklusiva vitvaror. I övrigt stort vardagsrum med öppen spis med insatskassett (Contura), trevlig utgång via franska dörrar mot husets gavel, tre bra sovrum i varierande storlek, helkaklat duschrum med golvvärme sam även gäst-wc och hall med uppvärmt klinkergolv. Hallen erbjuder praktisk förvaring i dubbelgarderob.

Energibesparing genom luftvärmepump och solpaneler -18 (Solsystemet har 37 st. Solpaneler, (LG Neo 335W.)) Systemet har Optimerare och är kopplade till växelriktare från Solar Edge. Det finns även fiber framdraget till tomtgräns.

På fastigheten finns boningshus, två gäststugor, flera varm- och kallförråd samt carport.
Den största gäststugan är 25 kvm, byggd-15 och är fullt utrustad med b.la. duschrum med golvvärme, WC, tvättmaskin, pentry samt indraget V/A. Den andra stugan är uppförd -17 om 20 kvm och har WC, indraget V/A samt rum och loft. Båda gäststugorna har uthyrningspotential.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga