Vättersö 57

Österåkers kommun Se på karta

2 900 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
2 913 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
22 664 kr/år

Vättersö är en levande skärgårdsö med många fritidsaktiviteter såsom fotboll- och seglarskola, musikkvällar, ö-vandring, fina promenadvägar, Friskis och Svettis mm.

Här erbjuds ett välhållet vinterbonat fritidshus om 90 m², 4 r o k med stor markisförsedd altan. Helkaklat duschrum med wc, fullutrustat nytt kök med matplats, 2-3 sovrum och luftigt sällskapsrum med högt i tak, kamin och gott om fönster för bra ljusinsläpp samt utgång till den generösa altanen med sol hela dagen. Fastigheten är ansluten till fiber. Frigga med indragen el.

Vacker och lättskött naturtomt med delvis berg i dagen och plan gräsyta perfekt för lek och bollspel under sommarsolen. Fastigheten säljes inklusive inventarier. Nära till bad- och båtplats.

Generös detaljplan, byggrätt 150 m² huvudbyggnad samt komplementbyggnad 40 m².

Vättersö är en lugn och naturskön ö med drygt hundra glest belägna fritidshus. Ön ligger norr om Ljusterö i Stockholms norra skärgård och tillhör Österåkers kommun. En levande och attraktiv del av skärgården.

På ön finns ca 100 fastigheter, ön har varierande natur med ekbackar, tallskog och ängar som tidigare var brukad åkermark. Det finns bra stigar på ön och det är enkelt att ta sig runt.

En knapp timme från Stockholm med bil till Vettershaga och härifrån tar det ca 10 minuter över fjärden innan man når Vättersö. Efter en kvarts vidare färd når man fjärdar som Svartlöga och Gälnan. På andra sidan Gälnan finns skärgårdskrogar på Finnhamn, Ingmarsö och Svartsö.

Man tar sig lätt med Waxholmsbåten till ön. Båtfärden tar ca 2 timmar från Stockholm och från Vaxholm ca 1 timme. Det tar ca 10 minuter att promenera till fastigheten från Talludden.

På Ljusterös norra del Västra Lagnö är Klintsundet beläget med bensinmack, marina och sommarkiosk samt nyöppnad restaurang.

För att handla tar man antingen Waxholmsbåten till Vaxholm eller egen båt alt taxibåt till Ljusterö alt Vettershaga där man har sin bil eller tar bussen till Norrtälje.

Läs mer hos mäklaren
Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

Per Juhlin

Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB
Mäklare Per Juhlin, Kjell Johansson Fastighetsbyrå AB
0708-530 555