Björkvägen 16

Östermalm, Skövde kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
73 m²
Tomtarea
606 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
26 900 kr/år

För dig som vill ha ett energieffektivt hus som bidrar till en låg boendekostnad har du här ett perfekt boende. Huset är lättskött och välrenoverat med bra tomt och gångavstånd till centrum! Här får du allt du önskar och lite till, bjud hem gästerna på middag i det fantastiska vardagsrummet. Tack vare den generösa takhöjden och de många fönstren så badar rummet i ljus, här vill man verkligen vara! Den mindre ytan till trots så känns huset rymligt och den inredda källaren erbjuder extrautrymmen som är guld värda.

De senaste 10 åren så har huset genomgått flera stora renoveringar som gör att nästa ägare kan ägna tid åt roligare saker, bland renoveringarna har vi b.la: kök, badrum, tvättstuga, installation av bergvärme, fönster, tak, dränering och tillbyggnad. Som sagt, här är det bara att flytta in! Energisystemet är det mest effektiva man kan ha och är bra både för miljö och plånbok!

Läget på Östermalm erbjuder närhet till det mesta såsom skola, förskola, lekplats, mataffär, resecentrum och hela stadens utbud av cafeér och restauranger. Sommartid kan du traska ner och ta ett svalkande kvällsdopp i boulongersjön och ta med barnen till den nybyggda lekplatsen i Boulongerskogen. Allt detta i ett lugnt bostadsområde!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Rikard Nero

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Rikard Nero, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0730-58 21 17