Levins väg 14

Östermalm, Skövde Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
648 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
28 076 kr/år
Antal besök
2 598
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till detta trevliga 1-plans tegelhus med källare på Östermalm. Här har vi ett hus där dåtidens lyx bestående av fönsterbrädor i marmor tillsammans med fina parkettgolv och en fin putsad kamin bevarats genom tiderna. Möt upp det med modern bergvärme, underhållsfri tegelfasad, 3-glas fönster i så gott som alla fönster och en trevlig tomt med en fin gräsmatta, uppvuxna träd och uteplats tillsammans med läget i centrala Östermalm. Här har du har ett hus med fantastisk potential!

Huset är beläget på det barnvänliga och lugna Östermalm. Här bor du nära centrum, som enklast nås med en skön promenad genom det härliga grönområdet i Boulognerskogen. I övrigt finns både förskola, skola och gymnasium i närheten, och en mataffär bara några hundra meter bort.

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte vill/kan komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.