Svingbolsta 413

Östervåla, Heby Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Tomtarea
5 240 m²
Byggår
1885
Driftkostnad
24 705 kr/år
Antal besök
7 713
Dagar på Hemnet
13

"Detta hem upplevs bäst på plats" är ett uttryck som sällan används rätt, i detta fall är det ett faktum!

Här finner ni ett boende utöver det vanliga i ett perfekt insynsskyddat läge med trevlig och grönskande tomt. Här finner trädgårdsentusiasten utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete, för andra en plats att bara slappa och njuta.

Hela området genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess charm. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en charmig sekelskiftesdröm som har renoverats med stor medvetenhet och fått moderniserade tillval som harmoniserar snyggt med ett flertal av bostadens tidstypiska orginaldetaljer.

Redan vid entrén får ni en härlig känsla och inblick i över vad som kan väntas. Direkt när ni kliver in i bostaden möts ni av fantastiskt ljus och en behaglig känsla av trivsel och harmoni. Den välplanerade ytan om ca 73 kvm fördelar sig på en rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt praktiskt klinkergolv, ett badrum som är utrustat med badkar, tvättmaskin samt golvvärme. Vidare finner vi hjärtat i bostaden och det är köket i lantlig stil. Här kan den kreative matfantasten tillaga fenomenala måltider och för att sedan bjuda familjen i den intilliggande matrummet.

Matrummet kommer vara en naturlig plats för hela familjen att samlas i för bland annat middagar och tillställningar. Här finner ni bostadens kakelugn som som sprider mysfaktor i hela bostaden med sitt sprakande ljud.
Ljust och öppet vardagsrum med stora sociala och lättmöblerade ytor.

Övre plan fördelar sig på ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter på sidovinden samt ett stort allrum med snedtak med ett härligt ljusflöde.

Här bor ni i en lantlig miljö bland vackra skogar och åker precis inpå husknuten. En mycket inbjudande, charmig och lättskött trädgård med vackra rabatter, träd och stora odlings och planteringsytor. På fastigheten finner ni en ekonomibyggnad form av en ladugård med loge som rymmer det mesta. Här finns möjlighet och plats för en mindre maskinhall, garage, förråd samt utrymme för djurhållning. Eller varför inte ha ett stort midsommarfirande uppe på logen? Här kan ni Låta kreativiteten flöda då möjligheterna är stora!
På fastigheten finner ni vidare ett timmerhus i en och en halv plan med intilliggande växthus, gäststuga, snickarbod och en vedbod.

Östervåla är ett samhälle med bra kommunikationer till Uppsala. Inne i Östervåla centrum finner ni två välsorterade mataffärer Hemköp och Coop, restauranger, banker, hårsalonger, el affär, biografen fokus och skola som erbjuder undervisning från årskurs F-9. För den som är sportintresserad finns Östervåla Sporthall och Kraftsportklubb där många olika sporter kan utövas. Bland annat hockey, fotboll, ridning, innebandy, längdskidåkning, utomhushinderbana mm. För den som pendlar tar du buss eller bil till Uppsala på ca 45 minuter. Bussen går var 30:e minut.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.