Kommande

Ringvägen 90

Östervång, Landskrona kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
413 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
34 630 kr/år
Kommande

Fastigheten på Ringvägen 90 är bra beläget med gång- och cykelavstånd till allt som staden erbjuder och havet! Mataffärer och tågstationen ligger endast stenkast från huset, skolor och förskolor finns i närheten. Några minuters bilväg till E6.an, perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen.

Den fint renoverade och välplanerade 1.5 plansvillan på populära Östervång innehåller på bottenvåningen hall med plats för ytterkläder, rymlig helkaklad toalett med dusch kombinerad med tvätt, ett sovrum, vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, utgång till stenlagd uteplats med stor markis som täcker hela uteplatsen, hela fönsterpartiet är utbytt 2017. Samma år öppnades upp mellan kök och vardagsrum för att få en öppen planlösning. Snyggt kök från 2010 med vita släta luckor och gott om förvaring. Från matplatsen finns ingång till rymligt garage, flera på området har gjort om garaget till boyta. Från garaget finns utgång till mysigt uterum med gjuten platta.

Ovanvåningen innehåller sovrum med skjutgarderob, toalett, klädkammare och ytterligare ett sovrum.

Friköpt tomt, fjärrvärme, fiber, solpaneler installerade 2019 från Solkraft Sverige.
Renoveringar är utförda som bl a 3-glasfönster från 2011-2016, nydragen el i hela huset, yttertaket inkl trä och plåtarbeten byttes 2015 och isolering med foaming i krypgrunden gjordes 2016.

Inhägnad och insynsskyddad trädgård i bästa solläge, här finns plats för både lek och odling. På tomten finns pool ovan mark med ny liner och en isolerad förrådsstuga med trägolv.

Hjärtligt välkomna på visning till detta härliga hus!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Landskrona

Kontakta mäklaren

Eleonor Andersson

Fastighetsbyrån Landskrona
Mäklare Eleonor Andersson, Fastighetsbyrån Landskrona
070-981 59 27

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas