Nolbergsviken 74

Östra Ämtervik, Sunne kommun Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
7 800 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
30 272 kr/år

Välkommen till ditt fritidshus om 94 kvm fördelat på 4 ROK.
Med en tomt på imponerande 7800 kvm finns det gott om utrymme och stugan har genomgått flera renoveringar och tillbyggnader för att säkerställa att du har allt du behöver för att trivas. Ett badrum har byggts till, kök med nyare utrustning, bland annat köksskåp med dörrar i vitoljad massiv ask. Huset har också fått ny isolering och ytterpanel vilket både är snyggt och ger energieffektivitet.

På framsidan av huset har du en inglasad altan, perfekt för att koppla av och njuta. Huset har även ett gästrum med egen ingång.
Ytterligare förbättringar inkluderar fyra nya små fönster, renovering av alla väggar och tak inne i huset samt byte av de flesta elementen. Elledningarna har kompletterats och uppdaterats, och nya kontakter har installerats för att möta dagens moderna behov.

Den stora altanen på öster- och södersidan har glasats in för att förlänga säsongen och skydda mot väder och vind. Du har även en stor altan mot Gårdsjöälven på baksidan som fångar kvällssolen.Nere vid älven finns plats att ha en mindre båt från vilken man kan följa älven ut till Visten där det finns goda badmöjligheter. Inom cykelavstånd finns badmöjligheter på två olika badplatser i Visten men också Skacksjön.

På tomten finns djupborrad brunn och en trekammarbrunn för avloppet.
Slutligen har alla ytterdörrarna inklusive altandörrar bytts ut för att förbättra både säkerhet och estetik. Inget har lämnats åt slumpen när det kommer till detta fritidshus, och med varje detalj noggrant utvald och genomtänkt.

Detta fritidshus är redo att bli ditt drömhem bort från vardagens stress och bekymmer. Missa inte chansen att äga detta fantastiska fritidshus. Hör av dig om du är intresserad av en visning eller vill veta mer.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Charles Svensson, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Kontakta mäklaren

Richard Östlund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
Mäklare Richard Östlund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
076-832 41 79