Grönegatan 3

Östra Ljungby, Klippans kommun Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
134 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
1 052 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
50 646 kr/år

I Östra Ljungby, närmare bestämt på Grönegatan 3 ligger denna anrika fastighet som nu söker ny ägare. En högrest putsad villa som uppfördes 1945 med 134 kvm boyta och en användningsbar källare.
Den grusade uppfarten leder oss fram till ett garage där man får plats med favoritbilen, med tillhörande verkstadsdel på baksidan. Väl tilltagen trädgård på ett högt och fritt läge där ni från tidig vår till sen höst kan ni njuta på den rymliga och trevliga altanen, perfekta platsen för eftermiddagskaffet.

I bostaden föreligger det ett visst moderniseringsbehov och där har ni som köpare alla möjligheter att sätta er egna prägel efter eget tycke och smak. Entréplan erbjuder ett sovrum, kök med matplats samt ett ljust vardagsrum som ligger i fil med matsalen. På ovanvåningen finner vi de mer privata domänerna i form av tre sovrum och toalett. Källarplan tillhandahåller bra förvaringsmöjligheter, torkrum, tvättstuga / pannrum med duschkabin samt ett praktiskt hobbyrum med klinkergolv.

Huset värms upp effektivt via jordvärme med ny panna från 2020, kommunalt vatten och avlopp.

Bekvämligt gångavstånd till både Pilagårdsskolan (F-6) och Ica Nära.

För pendlaren så når man både E:4an och väg 13 snabbt som tar er till Ängelholm på 20 min, Helsingborg på dryga 25 min. Endast 10 minuter bort finner ni Woodlands country club med välskött 27-håls golfbana.

Villan säljs med Länsdeklarerat Plus vilket innebär att den är besiktigad inför försäljningen och försäkras via Länsförsäkringar mot dolda fel. Besiktningsprotokollet kommer överlämnas vid visningstillfället.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan

Kontakta mäklaren

Joel Huovila

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
Mäklare Joel Huovila, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
0735-16 67 26