Kommande

Skogsbackevägen 1

Otterstad, Lidköpings kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
640 m²
Byggår
1992
Driftkostnad
33 791 kr/år
Kommande

Se hit! Känner du till Kållandsö? Bild-googla det bums. Du kommer att se pampiga Läckö Slott, trolska naturstigar, och fiskehamnen Spiken i skymningsljus. Härute på ön, bara 20 minuter från torget i Lidköping, har du och familjen chans att börja leva ett liv som är … lite enklare … och mycket större.

På en bullerby-lugn gata i Otterstad kommer en röd kompakt-villa med vita knutar snart ut till försäljning. För en barnfamilj som din är det här ett mitt-i-prick-hus de första tio barnåren (och kanske fler än så). Se till att ge den här chansen en chans.

Här kommer du kunna stå med solen i ansiktet vid grillen i den insynsfria trädgården en sommarkväll medan barnen leker i trädkojan där humlorna hummar. Från köksfönstret ser du barnens stoj på lekplatsen, och det är cykelväg hela korta vägen bort till skolan (från förskola och upp till årskurs 6). Precis bredvid skolan finns också en dygnet-runt-öppen matbutik, så inte ens “slut på mjölken” är något bekymmer när du väljer att bo här.

Ihop med barnen utforskar du naturstigarna kantade med blåbär, och badplatserna med brygga och sandstrand. Om kvällen lyser elljusspåret upp på andra sidan gatan, och på ETT ställe (se om du kan upptäcka vilket!) är det så mörkt att du kan se hela stjärnhimlen veckla ut sig över dig, precis ovanför ditt nästa hus, på Skogsbackevägen 1 på Kållandsö. DET är något att se fram emot.

Se nu till att kontakta oss på Mäklarhuset, så att du får veta när det blir visningar av det här Ett-huset. Ett lite enklare och mycket större liv väntar, om du ser till att ta chansen.

Det här är en kommande försäljning.
Beräknade visningar: våren 2022. Beräknat tillträde: hösten 2022.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Lidköping/Vara

Kontakta mäklaren

David Westbeck

Mäklarhuset Lidköping/Vara
Mäklare David Westbeck, Mäklarhuset Lidköping/Vara
0708319994

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas