Kommande

Storskiftegatan 17

Övre Tega, Kungälvs kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Tomtarea
165 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
36 300 kr/år
Kommande

Välhållen radhusgavel med en skyddad trädgård med altan och inglasat uterum på baksidan huset samt en stensatt uteplats invid entrén som sträcker sig vidare kring husets gavel. Sobert och stilrent kök i klassisk färgskala med en vacker stenskiva som arbetsyta. Badrummen i båda plan är renoverade i en tidlös färgskala och ytskikten i bostaden uppdaterade.

Det bilfria område upplevs både lugnt och gemytligt med sina små gång vägar som förenar husen och leder vidare till både lekplats, garagelängor och trevliga grönytor. Här är en trygg plats för barnen när de springer till sina vänner i området. Plats i garagelänga följer bostaden och ytterligare parkeringsytor finns även på utsidan. Som ett extra plus är det fri tillgång till gemensamhetslokal med gym och bastu.

Bo i ett av Ytterbys mest attraktiva områden där grönområden, lekplatser och vackra bra promenadvägar finns direkt utanför dörren. På gångavstånd når du såväl förskolor som Sparråsskolan samt på kort cykelavstånd finns ytterligare två skolor och service såsom vårdcentral, apotek och matvaruaffär. I samhället finns ett rikt föreningsliv med såväl innebandy, fotboll och ridning i fokus. Från Ytterby finns enastående kommunikationer där pendeltåget tar 17 minuter till Göteborg C med anslutande lokalbussar och ett välutvecklat nät med gång- och cykelvägar som gör det lättillgängligt att pendla.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Matilda Lindström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Matilda  Lindström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0761761212

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.