Nyproduktion

Vetevägen 3

Öxabäck, Mark Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
830 m²
Driftkostnad
20 300 kr/år
Nyproduktion

Nu finns möjligheten att bygga ditt eget drömhem i centrala Öxabäck! På familjär och lugn återvändsgata kan du nu uppföra Villa Näsby från Smålandsvillan, med möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ditt framtida boende.

Villa Näsby är en enplansvilla från Smålandsvillan - och en av de mest populära husmodellerna de erbjuder - om en bostadsyta på 95 kvadratmeter välfördelat på fyra rum och kök. Kök och vardagsrum är rymligt och öppet med en liten avgränsning som ger en ombonad känsla, vardagsrummets altandörr leder ut till uteplats och en plan trädgård, ett master bedroom ligger separat i hemmets ena del och två ytterligare sovrum finns i andra delen av bostaden. Från den inbjudande hallen nås också ett separat rum för klädvård. Allting finns nära till hands men väldigt välplanerat för att ge plats till familj och vänner. Perfekt oavsett hur just din situation er ut - paret som drömmer om villaliv, barnfamiljen mitt i vardagshjulet eller för dig med utflugna barn som vill ta vara på nästa kapitel.

Gör ditt nybyggda hem personligt genom att vara med från start, ta del i bygglovsansökan, placering på tomten och välj tillval och utrustning efter familjens behov. Villa Näsby är planerat att utformas med tillval i både kök och badrum utifrån den kalkyl som gjorts inför försäljningen. Villa Näsby kan kompletteras med carport eller garage.

Tomten kommer att säljas separat och entreprenadavtal tecknas av köparen. Möjlighet finns även att välja andra husmodeller.

I Öxabäck bor ni med närhet till fantastisk natur med skog och flera sjöar, skola F-5 och barnomsorg samt mataffär. Gemenskapen i området är påtaglig, med starkt föreningsliv både med inom sporter som fotboll och innebandy likväl som ett aktivt byalag. Här bor man länge med flera generationer blandat med både äldre och barnfamiljer. I centrala Öxabäck finns en kommunal badplats vid Öxasjön med gång och cykelavstånd för de lite äldre barnen. Knappt två mil till centralorterna Skene och Kinna och större städer som Göteborg, Borås och Varberg nås inom en timmes bilfärd.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kinna